2024. április 19. péntek
Honlap újdonságok

HungaroMet: 2020. július 27. 12:00

Meteora mobil alkalmazás elérhető Huawei készülékeken is

Az OMSZ Meteora alkalmazása elérhető már a Google mobil szolgáltatásokat nem futtató Huawei készülékeken is. Az újonnan fejlesztett változat a Huawei térképes, helymeghatározási, analitikai és üzenetküldő szolgáltatásaira épülve ugyanazokat a funkciókat nyújtja, mint a Google Play Áruházból elérhető verzió.

A Meteora az OMSZ mobileszközökre kifejlesztett, országosan és ingyenesen elérhető alkalmazása, amely egy mobileszközökön futtatható óra, ami egyben sok-sok, hasznos, hiteles, meteorológiai információt is szolgáltat. A program használja a mobileszköz helymeghatározó és internetes adatlekérési lehetőségeit. A cellainformációk alapján meghatározza a használó helyzetét, és az adatkapcsolaton keresztül automatikusan letölti az Országos Meteorológiai Szolgálat számítógépéről az aktuális tavi viharjelzéseket, helyi riasztásokat, méréseket, észleléseket, előrejelzéseket, és éghajlati információkat is. A Meteora alkalmazás iPhone és iPad (iOS 8.0 vagy újabb) platformon is működik, illetve Android™ 2.2 és újabb készülékekre tölthető le. A Huawei Mobil Szolgáltatások (HMS) 5.0 vagy újabb változatát használó Android készülékekre a Huawei AppGallery-ben található megfelelő változat.


Újdonságok az Android 2.0.13 verzióban:

  • Androidos kódbázisra épülő Huawei Metora változat HMS 5.0 és újabb rendszerekre;
  • radAR megjelenítés kiterjesztése – figyelmeztetés mellett – kijelzőtől eltérő kamera képarány esetén (Google-ös változatra is).

Részletes információ található a meteora.met.hu honlapon, illetve a Google Play piactéren, a Huawei AppGallery-ben és az App Store-ban.



Kapcsolódó oldalak
: