2023. december 4. hétfő
Honlap újdonságok

OMSZ: 2014. április 30. 16:42

Országos UV Index előrejelzés - mobil verzióban

Az OMSZ nyilvános portáljának mobil eszközökre optimalizált változata új tartalommal bővült. A mobil.met.hu portálon mostantól megtalálható az országos UV Index előrejelzés, melynek segítségével előre megtervezhetjük a szabadidős programjainkhoz kapcsolódó öltözködésünket, a használt védekezés módját és erősségét. Tájékozódhatunk, hány percet tölthetünk a tűző napon, anélkül hogy fájdalmas bőrleégéssel, illetve egyéb egészségkárosodással kellene számolni.

Tavaly készült el az OMSZ nyilvános portáljának mobil eszközökre optimalizált változata, a mobil.met.hu, melynek egyszerűbb szerkezete, illetve a legnépszerűbb, időjárással kapcsolatos tartalmakat megjelenítő oldalai alkalmasak a kis-képernyős (mobil) használatra.

A mobil honlap minden oldaláról - a Teljes oldal gombra kattintva - el lehet jutni a www.met.hu megfelelő oldalára, ahol a már jól megszokott információk böngészhetők az adott témával kapcsolatban. A met.hu webszerver "érzékeli" a mobil böngészőket és automatikusan a mobil verzióra irányítja át!

Az OMSZ honlap mobil változatának fejlesztése (is) folytatódik, újabb tartalmakkal, menüpontokkal, illetve szolgáltatásokkal.