2017. január 22. vasárnap
Riasztás

2017. január 22. vasárnap

2017. január 23. hétfő

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2017.01.23. hétfő éjfélig

Az előttünk álló éjszaka az esetlegesen vékonyabban felhős, hidegre érzékeny területeken kisebb körzetekben -15 fok körül vagy esetleg ezalatt alakulhat a legalacsonyabb hőmérséklet.

A foltokban kialakult sűrű zúzmarás köd napközben ritkulhat. Az előttünk álló éjszaka foltokban ismét kialakulhat sűrű zúzmarás köd az országban. Az alacsonyszintű rétegfelhőzetből ónos szitás, illetve hószállingózás ma és hétfőn előfordulhat.

2017.01.22. 09:50 Országos Meteorológiai Szolgálat

OMSZ: 2017. január 22. 09:58 (08:58  UTC)  [iRhh]
Veszélyjelzés korlátai
Felhívjuk a figyelmet, hogy a legkorszerűbb eszközök és módszerek, szakmai ismeretek alkalmazása ellenére sem lehetséges minden esetben megfelelő időelőnnyel, a megfelelő szintű veszélyjelzés kiadása!

Egy térségre kiadott figyelmeztető előrejelzés, riasztás azt jelenti, hogy az időjárási feltételek kedvezőek az adott veszélyes időjárási esemény kialakulásához a figyelmeztetett, riasztott és az ahhoz közel eső területeken. A figyelmeztető előrejelzés és riasztás így nem jelent garanciát az adott veszélyes időjárási esemény bekövetkezésére az érintett terület egy adott pontján!

A veszélyjelzésről és a veszélyjelzés korlátairól bővebben itt olvashat.