2024. március 28. csütörtök
Hírek

HungaroMet: 2019. szeptember 26. 08:00

Meteorológia a mezőgazdaságért – OMÉK 2019

2019. szeptember 26. és 29. között kerül megrendezésre a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), melyen az Országos Meteorológiai Szolgálat idén is képviselteti magát. Célunk az, hogy megismertessük a magyar mezőgazdaság szereplőivel agrometeorológiai szolgáltatásainkat, termékeinket. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szakemberei minden érdeklődött várnak 10 és 18 óra között a Hungexpo A pavilonjában.
A modernitás, a szakmaiság és a fiatalítás jellemzi majd az idén élelmiszeriparra fókuszáló Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt. Magyarország legnagyobb múltú agrárgazdasági eseménye négy napon át a szakmai programok mellett sztárfellépőkkel, gasztronómiai különlegességekkel, öko játszótérrel és élménygazdasággal várja a családokat.
 
Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján található folyamatosan frissülő meteorológiai információk legnagyobb része jelentős segítséget nyújt a mezőgazdaság számára, támogatja a munkák rövid- és középtávra való tervezhetőségét. Speciálisan az agrárszektor részére is közreadunk információkat megújult és jelentősen kibővített Agrometeorológia oldalunkon.
 

Kapcsolódó oldalak: