2024. március 29. péntek
Hírek

HungaroMet: 2019. április 11. 13:20

DriDanube nemzeti aszályszeminárium

Az Országos Meteorológiai Szolgálat ezúton tisztelettel meghívja Önt a DriDanube – Aszálykockázat a Duna régióban című projekt keretében tartandó hazai zárórendezvényre, az aszálykezelésről szóló nemzeti szemináriumra.

Meghívó [pdf: 598 KB]

Időpont: 2019. április 15. hétfő, 11:00 – 15:00

Helyszín: Országos Meteorológiai Szolgálat földszinti díszterme, 1024 Budapest, Kitaibel Pál u. 1.


A szeminárium  a Duna Transznacionális Program által finanszírozott DriDanube – Drought Risk in the Danube Region (www.interreg-danube.eu/dridanube) projekt keretében felhasználókkal folytatott nagyon aktív együttműködés záróeseménye. A rendezvény része mind a 10 partnerországban megvalósuló nemzeti aszályszeminárium rendezvénysorozatnak, amelyet a projekt megvalósításának második éve után tartanak. A cél az, hogy véleményt cseréljünk a felhasználókkal, visszajelzést és fejlesztési javaslatokat kapjunk a DriDanube szolgáltatásokkal kapcsolatban, mely már a fejlesztés utolsó fázisában vannak. A figyelem arra fog irányulni, hogy a partnerek és a felhasználók hogyan tudják együtt integrálni a főbb eredményeket mindennapi munkájukba és hogyan lehet biztosítani a 2,5 éves erőfeszítések fenntarthatóságát.

A rendezvény térítésmentes, de a korlátozott létszám miatt jelentkezéshez kötött. Jelentkezés legkésőbb 2019. április 12. péntek éjfélig lehetséges, a következő oldalon található online űrlap kitöltésével: forms.gle/GJsuo1TswVzi5ErJ8

További információ: Bíróné dr. Kircsi Andrea, OMSZ, dridanube@met.hu, tel.: 06 1-346-4653

Számítunk megtisztelő részvételére.

A magyar DriDanube Team