2024. március 29. péntek
Hírek

HungaroMet: 2018. február 13. 14:40

Pályázatok a Meteorológiai Világnap alkalmából

A Meteorológiai Világnap alkalmából az Országos Meteorológiai Szolgálat 2018-ban is többféle pályázatot hirdet. Ismét várjuk a rajzokat és fotókat, illetve idén első alkalommal a meséket és time-lapse videókat is.
A világnap idei jelmondata, amely egyben a pályázatok témája is: „Időjárás és éghajlat: készen állsz a változásra?”.

Versenykiírás [pdf: 295 KB]

Rajzpályázatunkra az alsós kisdiákok alkotásait várjuk. Két korcsoportban fogunk nyerteseket hirdetni, akik értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Az elkészült műveket postán, vagy személyesen lehet beküldeni az Országos Meteorológiai Szolgálat címére. A rajz mellé ne felejtsétek el mellékelni nevetek, osztályotok és e-mail címetek! A nyerteseket e-mailben értesítjük. Indulni maximum egy pályaművel lehet, amelyet a verseny lezárulta után nem küldünk vissza. A borítékra feltétlenül írjátok rá: RAJZPÁLYÁZAT – OMSZ-ban felbontandó!


Meseíró pályázatunkra
bárki jelentkezhet, korhatár nélkül. A résztvevőket több korcsoportra osztjuk majd, ezért kérjük a jelentkezőket, hogy a mese mellett nevüket és életkorukat is küldjék el! Indulni maximum egy pályaművel lehet. A nyerteseket szintén e-mailben értesítjük.

  • E-mail cím: mese@met.hu
  • Beküldési határidő: 2018. március 12.


Fotó és videó pályázatunknak ezúttal egy weboldalba ágyazott feltöltő felületet hoztunk létre a könnyebb nevezés érdekében. A weboldalon megtalálható a részletes versenykiírás. A fotókat és videókat külön kezeljük, így maximum 1-1 munkával lehet a megmérettetésen részt venni. A technikai követelmények a versenykiírásban olvashatóak. A nyerteseket az alábbi weboldalon megadott e-mail címen értesítjük.

  • A fotókat és videókat a www.met.hu/metvilagnap oldalon lehet feltölteni.
  • Beküldési határidő: 2018. március 12.