OMSZ: 2017. június 24. 12:33

Vasárnap újra heves zivatarok

Az esti óráktól ismét nedves, labilis levegő érkezik fölénk, az Alpokalján, az Észak-Dunántúlon már megjelenhetnek az első záporok, zivatarok. Vasárnap összességében többfelé valószínű zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső, viharos széllökések kíséretében, késő délutántól hidegfront érinti a térséget. 

OMSZ: 2017. június 23. 13:01

Marad a hőség

Ma átmenetileg szárazabb idő lesz, kevés felhő zavarja a napsütést, folytatódik a hőség. Az esti óráktól ismét nedves, labilis levegő érkezik fölénk, az Alpokalján, az Észak-Dunántúlon már megjelenhetnek az első záporok, zivatarok. Vasárnap összességében többfelé valószínű zápor, zivatar, késő délutántól hidegfront érinti a térséget. 

OMSZ: 2017. június 22. 10:41

Hőség záporral, zivatarral

Hidegfront vonul át felettünk, hatására többfelé záporokra, zivatarokra számíthatunk, heves zivatarok is lehetnek. Az északi területeken viharos széllökések is lesznek, heves zivatarok környezetében pedig károkozó szél, jégeső is előfordulhat. A front mögött átmenetileg szárazabb levegő érkezik, szombaton már kevés felhő zavarja a napsütést, folytatódik a hőség.

Időjárási helyzet hírek »